Alt til

babyshower

Her finder du mange forskellige babyshower lege for enhver smag samt quizzer.  

Alt til

barnedåb

Her finder du alt fra Save the date kort, invitation, bordkort, bordnummer, bordplan, quiz, takkekort, gæstebøger mm.

Alt til

Konfirmation

Alt til den store dag i grafiske produkter. Save the date kort, invitationer, ønskeseddel, fotostibe, takkekort mm. 

Alt til

bryllup

Skal du holde bryllup så se vores mange forskellige produkter.
Tidslinjer, invitationer, Save the date kort mm.

Alt til

fødselsdag

Hip hip hurra. Skal du holde fødselsdag så er vores klippekort måske en god ide eller måske invitation. 

Alt til

Polterabend

Sjove quizzer til din vens, veninde eller kollegas polterabend.

BEGIVENHDER HELE ÅRET RUNDT

Der er mange forskellige begivenheder i løbet af året. Det kan være alt fra fødselsdage, babyshower, konfirmation, bryllup, polterabend samt jubilæum som kan været alt fra en 18 års fødselsdag til et kobberbryllup, sølvbryllup mm. Gå på opdagelse i vores store univers. Læs mere om begivenheder og hvad vil kan tilbyde her. 

FØDSELSDAG

Her på Lavidora har vi mange fine ting I kan bruge til fødselsdage. Vi har bl.a. invitationer, og der er designs til alle så alt fra børnefødselsdagen eller en rund fødselsdag. Mangler du den perfekte gave, så se vores skønne klippekort i flere farver. Du vælger selv hvad der skal stå på det, så det kommer at blive lige som modtageren ønsker sig. Du bestemmer selv hvad klippene skal være, det kan være alt fra noget der koster noget, til simple huspligter som kan være at slå græs, tage dagens opvask eller bare noget I kan lave sammen, såsom at bage eller lave aftensmad sammen. Nem og hurtig løsning hvis modtageren ikke ønsker sig noget særligt. 

BABYSHOWER

Babyshower er ikke særlig udbredt i Danmark endnu, men det bliver mere og mere populært at afholde det.

Vi har en masse spændende underholdning til babyshoweret.

Vi har f.eks. hvad koster tingene hvor gæsterne skal gætte hvad baby tingene har kostet.

Vi har også baby navne hvor deltagerne skal gætte hvilket navn du mon har valgt.

Der er bl.a. find ordene hvor gæsterne skal finde de gemte ord.

En anden spændende leg kunne være den der kaldes fremtiden hvor I gætter hvordan babys fremtid kommer til at se ud. En leg til inden I åbner gaverne kunne være “gæt hvad der er i gaverne” hvor I krydser dem af I tænker der i pakkerne, det kan være der er en præmie til den der har gættet flest rigtige, hvem ved?

En anden lille leg kunne også være gæt hvor stor mors mave er, og se hvem der rammer tættest på. Her skal man have gang i et garnnøgle og en saks. Der er også den simple klassiker gaveliste, så I kan skrive hvem og hvad I fik af de forskellige personer eller kom med et godt råd på gode råd sedlen til den / de kommende forældre.

Hvem kender dig bedst er en lille leg der handler om at se hvem der mon kender den kommende mor bedst. Vi har også “gæt hvem – mor eller far” som handler om at gætte f.eks. “hvem synes at graviditeten var bedst?” og sidst, men ikke mindst vores populære quiz hvor gæsterne skal gætte lidt om baby efter sin ankomst. 

Der er mange forskellige at vælge imellem og du finder helt sikkert en der passer til jeres fest. Du finder dem lige HER

BARNEDÅB

Se alle vores produkter til barnedåben. Vi har alt fra Save the date kort, indbydelser, fotostribe, ønskeseddel, menukort, bordkort, bordplan, bordnummer, skilte til festen, takkekort, gæstebøger og meget mere. Gå på opdagelse i vores univers.

KONFIRMATION

Har du en søn eller datter der skal konfirmeres, så se alle vores grafiske print selv produkter til festen. Vi har flere forskellige temaer og designs så du finder helt sikkert noget der falder i smag. Bevar den røde tråd igennem hele festen, lige fra velkommen skilt til takkekort.

Se også vores sjove quizzer og tip en 13’er

BRYLLUP

Har du brug for en tidslinje, menukort, eller måske et Save the date kort til brylluppet, så se alle vores designs og hele serier. Vi har mange forskellige for enhver smag og vi sætter det hele op så det er klar til at blive printet ud, nemt og hurtigt.

POLTERABEND

Til polterabend har vi en masse underholdning som bl.a. kan være tegn kjolen, hvor selskabet skal gætte hvordan brudens kjole mon kommer til at se ud? En anden sjov quiz kunne være “Bruden og gommen” som handler om at gætte hvad der passer bedst til hvem, vær dog opmærksom på den findes i to versioner. Vi har også quizzen tjek mobilen som handler om at gæsterne skal tjekke deres mobil og det handler om at score flest point. Flere sjove quizzer kommer hele tiden på webshoppen, så hold godt øje. 

PAPIR OG PRINT AF PRODUKTERNE

Vi anbefaler at de bliver udskrevet på 200 grams mat papir, men nogle af produkterne kan selvfølgelig også printes på helt almindeligt kopipapir

Hvis du ikke har mod på selv at printe det, findes der mange trykkeri man kan sende dem til så de kan trykke dem for dig. Se bla. mere på www.lasertryk.dk