PRINT HJEMME HOS DIG SELV

HVORDAN BLIVER RESULTATET PÅ SIN EGEN PRINTER

De fleste printere nu om dage kan sagtens printe så det bliver et flot resultat. Man kan med fordel bruge noget tykkere/bedre papir for at opnå det bedste resultat og gerne med en mat overflade. Det normale papir man bruger er 80 gram, så det bedste vil være at man kan bruge 200 gram som minimum. 

HVAD PAPIR SKAL JEG PRINTE PÅ?

Som sagt så kan man med fordel printe på noget lidt tykkere papir end det normale printerpapir på 80 gram. For at få det bedste resultat anbefaler vi du bruger papir på 200 gram som minimum og gerne mat overflade. Dette er kun en anbefaling, men det er selvfølgelig helt op til dig. Det afhænger også af hvad produkt det er du skal printe. Du kan evt. købe noget pair i Panduro

HVILKEN FARVE SKAL PAPIRET VÆRE?

Man kan sagtens printe på hvidt papir især hvis du har bestilt et produkt med meget farvet baggrund, men det kan også være noget papir med eksempelvis struktur eller måske råhvid, mulighederne er mange. Prøv dig evt. frem så du får dit ønskede resultat. 

HVAD STØRRELSE PAPIR?

Papirstørrelsen er meget afhængig af om du vælger A4 eller A3. Hvis du vælger nogle af vores produkter i str. A3, så skal du selvfølgelig have købt noget af det, men ellers er det meste lavet til at kunne blive printet på et stykke A4 papir. Du vælger jo selv størrelsen når du bestiller produktet alt afhængig af hvad din printer har af muligheder. 

FORTRUDT KØB

Da dette er et digitalt produkt ydes der ikke returret og produktet må ikke videresendes, sælges eller deles med andre. Se vores handelsbetingelser

KONTAKT OS VED SPØRGSMÅL

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 48 timer. 

KAN JEG ÆNDRE I SKABELONEN?

Ja det kan du godt. Efter køb modtager du et login til programmet Templett hvor du kan gøre din skabelon personlig. Du kan ændre i skrifttypen, størrelsen, farver, billeder mm.