Save the date kort til barnedåb eller navngivningsfest

Send et Save the date kort i god tid så gæsterne kan nå at reservere dagen. Du redigere selv informationerne så de bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, rotere, uploade billeder og meget mere. Prøv vores demo inden køb.

SAVE THE DATE KORT TIL BARNEDÅB

Det vil være en rigtig god ide at sende et Save the date kort. Familie og venner kan i god tid nå at reservere dagen. Her hos Lavidora finder I en masse forskellige kort som både kan bruges til barnedåb, konfirmation og bryllup.

HVORNÅR BRUGER MAN KORTET?

Save the date kort bruges mest til bryllupper, men fester som barnedåb, konfirmation eller måske en rund fødselsdag kan gøre brug af de smarte kort. Det fungere som en “invitation” forud for den store fest. Det bliver mere og mere populært.

HVORNÅR SKAl MAN SENDE SINE KORT?

Det skal man gøre i ret god tid, ofte siger man omkring 6 måneder før begivenheden så man er sikker på at datoen er reserveret til netop din fest. Hvis du holder fest i højsæsonen er det særligt vigtigt at være hurtig ude. De fleste mennesker har meget at se til i hverdagen med arbejde, børn, aktiviteter mm. så derfor, lige så snart I har datoen på plads så send kortet.

Vores kort findes i øjeblikket i dette format:
A5 som måler 21 x 14,8 cm

Vi anbefaler, at du udskriver dine kort på omkring 200 grams mat papir for at få det bedste resultat eller sender det digitalt.