Ønskeseddel til dåbsinvitation - Tilføj evt. en QR kode til ønskeskyen

En ønskeseddel til en barnedåb er en god måde at hjælpe gæsterne med at finde den perfekte gave til den lille ny. På ønskesedlen kan man inkludere praktiske og sjove ting, som vil være nyttige og underholdende for både baby og forældre. Det er en god idé at inkludere en række forskellige ting i forskellige prisklasser, så gæsterne kan vælge, hvad de vil give, alt efter deres budget og præferencer.

Ønskeseddel til barnedåb

Når man skal lave en ønskeseddel til en barnedåb, kan det være en god ide at inkludere en række forskellige ting, som både er praktiske og sjove for barnet og forældrene. Her er nogle forslag til, hvad man kan inkludere på ønskesedlen:

  1. Bleer og vådservietter – Det er noget, som man altid har brug for, når man har en lille baby.
  2. Tøj og sko – Det er altid sjovt at kunne klæde sin baby sødt og smart på, så tøj og sko i passende størrelser er en god idé.
  3. Læsestof og musik – Bøger, cd’er og musikinstrumenter er også en god idé, da det kan hjælpe med at stimulere barnets sanser og fantasi.
  4. Legetøj og aktiviteter – Legetøj, som er passende til babyens alder, er også en god idé. Det kan være aktivitetslegetøj, bamser eller musikinstrumenter.
  5. Pusleudstyr og babyudstyr – Puslebord, skiftetøj, blespande, vogn og bæresele er også praktiske ting, som man altid har brug for.

Det er en god ide at lave en ønskeseddel, som er alsidig og indeholder forskellige typer gaver i forskellige prisklasser. På den måde kan gæsterne vælge, hvad de vil give, alt efter deres budget og præferencer.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i ønskesedlen så alle ønskerne kommer på. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.
Tilføj ect. en QR kode med et link i til ønskeskyen så gæsterne nemt kan se flere ønsker derinde.

Print og papir

Ønskesedlerne kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres barnedåb bliver super god