HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER
Navn: Lavidora
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr: 42660426

Adresse:
Stagebjergvænget 20
6051 Almind
Danmark

KUNDESERVICE
Du kan kontakte os på mail info@lavidora.dk, som vi bestræber os på at besvarer indenfor 48 timer.

BESTILLING
På Lavidora.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Efterfølgende modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Modtager du ikke din ordrebekræftelse inden for kort tid, er du velkommen til at kontakte os for at sikre, ordren er gennemført korrekt. Vi opbevarer dog ikke en kopi af ordrebekræftelsen.

BETALING
Hos Lavidora kan du betale med følgende betalingsmidler:

Mobilpay

Visa Dankort
Mastercard

Alle priser er angivet i DKK og er inkl. 25% moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland. Ved alle køb trækkes beløbet samtidig med at ordren er gennemført. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet. Betalinger på nettet via MobilePay sker direkte fra det betalingskort, som du som kunde har tilknyttet MobilePay.

 

RABATKUPON
Har du modtaget en eller flere rabatkuponer til Lavidoras webshop, er det kun muligt at benytte én pr. køb.

LEVERING / MAIL
Du modtager et link til programmet Templett hvor du får adgang til din skabelon efter du har oprettet dig som bruger. 

FORTRYDELSESRET
Da dette er et digitalt personligt produkt, ydes der desværre ikke nogen returret og produktet må ikke videresendes eller deles med andre.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Lavidora har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@lavidora.dk

SKÆRM / PRINT
Det printede materiale kan have en mindre variation i farven end det, der vises på skærmen. Det skyldes primært forskelle i farve fra monitor til monitor, og disse mindre variationer må medregnes.

PRISFEJL
Der tages forbehold for prisfejl på hjemmesiden

COPYRIGHT
Al billed- og tekst materiale på www.lavidora.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om erstatning. 

 
 
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret februar 2024t