Dekorer festbordet med disse flotte menukort til bryllupsfesten

Skab en flot borddækning med disse flotte menukort til brylluppet. Menukortet findes i flere forskellige størrelser. Du redigere selv informationerne så de bliver lige som ønsket. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Menukort til bryllup – Få en flot borddækning

Menukort til bryllup. Hvis du godt kan lide, at din fest er flot og fornemt sat op så læs mere. Gæsterne kigger forventningsfulde på menukortet og glæder sig til at smage på alle lækkerierne.
Hos Lavidora har du mulighed for at få designet dine helt egne menukort.

Fordele ved menukort

Fordele ved at have et menukort er, at det udover at virke flot og professionelt så giver det dig en mulighed for at præsentere maden på en god måde. Rent faktisk giver kortet en positiv forventning til det kommende måltid, og du har en enestående mulighed for at få din menu til at fremstå lækker

Vi har mange forskellige temaer så du kan bevare den røde tråd igennem hele festen og forskønne borddækningen. Tag et kig på vores mange forskellige temaer og formater.

Størrelser på menukort

Vi har i øjeblikket 2 forskellige størrelser på menukortet.
A5 / 148 x 210 mm
Aflang / 90 x 190 mm

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i menukortet hvis du har flere retter eller måske skal der tilføjes en isdessert, skrub af mad mm. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Print og papir

Menukortet kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres bryllup bliver super godt og mindeværdigt.