Quiz til konfirmation, sjov underholdning til festen - Tip en 13'er, fremtidsquiz eller en til nuet

Mangler du underholdning til konfirmationen så prøv en af vores sjove quizzer hvor gæsterne skal gætte forskellige ting om konfirmanden. Du kan nemt selv redigere i quizzen så den bliver lige som ønsket. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Quiz til konfirmation

Quiz, yes vi elsker quizzer. Skal du holde konfirmation og mangler en sjov underholdning, så se mere her. Vi har sjove quizzer som med garanti bringer smilet frem både hos gæsterne og konfirmanden. Du kan evt. bruge disse quizzer i stedet for en sang hvis det ikke er noget for jeres familie.

Personlig quiz

Nogle er mere personlige end andre. Vi har en quiz som er beregnet til nu’et hvor man skal gætte forskellige ting om konfirmanden i dagligdagen, men vi har også vores populære fremtidsquiz hvor man skal gætte hvordan livet ser ud for konfirmanden om 10 fra konfirmationen.

Vi har flere forskellige designs samt farver så du finder helt sikkert noget for jeres smag. Hvis korfirmanden har en hobby, så har vi lavet quizzen med håndbold, fodbold, badminton, yoga, golf, basket, fitness, karate, heste, tennis og meget mere, se vores udvalg.

Tip en 13’er

Vi har bla. vores Tip en 13’er hvor du selv bestemmer alle spørgsmålene. Du sender bare det hele til os når du bestiller dem, så sætter vi det flot op og det eneste du skal gøre er at printe dem ud.

Quizzerne kan sagtens printes på almindeligt kopipapir og i alle de eksemplarer du ønsker. Skulle du ikke have mod på at printe dem ud selv, kan du altid sende det til tryk på et trykkeri, se evt. mere på www.lasertryk.dk eller et andet lokalt trykkeri eller måske har biblioteket i byen mulighed for printning. De fleste kan nu sagtens selv printe dem.