Drinksskilt til bryllup

Sæt drinksskiltet i en smuk ramme og placer på bordet til festen. Du redigere selv dit drinksskilt så det bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv vores demo inden køb.

Drinks på menukortet

Skilte er en god ide at have, da det giver gæsterne et bedre overblik. Det kan få din fest til at give en bedre wow faktor, samt at der er en rød tråd gennem det hele

Vores forskellige skilte

Velkommen skiltet giver gæsterne en varm velkomst. Her er et lille tip, kør i det samme tema så der er en rød tråd gennem det hele festen.
Gæstebogsskiltet bruges til at gæsterne kan se de kan skrive I jeres gæstebog. Det er dejligt at I kan kigge tilbage på dagen med skønne minder.
Kære gæst. Det bruges i Corona tiden for at gæsterne kan får en lille reminder om at tage hensyn så både I og gæsterne får den bedste oplevelse.
Gavebordet. Der er en god ide at have et skilt til gavebordet grundet at gæsterne bedre kan orientere sig om hvor det er.
Drinksskiltet er med til at give gæsterne et overblik over hvad der er på menuen.
Sociale medier. Står I og vil have alle minderne fra festen gemt i en samlet gruppe, så er her. Gruppens navn kommer på skiltet så ved gæsterne hvor de kan lægge billederne op for at mindes din / jeres dag.

Printning af vores produkter

Vi anbefaler, at du udskriver dine skilte på omkring 200 grams mat papir for at få det bedste reultat.
Hvis du ikke har mod på selv at printe det, findes der mange trykkeri man kan sende dem til så de kan trykke dem for dig.