Menukort til barnedåb eller navngivningsfest - Dæk det flotteste bord

Et menukort til en barnedåb er en vigtig del af festlighederne, da det giver gæsterne en oversigt over, hvad de kan forvente sig af mad og drikkevarer. Menukortet kan være med til at skabe en følelse af sammenhængskraft og hygge blandt gæsterne, og det er en fantastisk måde at vise, at der er tænkt over hver enkelt detalje i forbindelse med festen.

Få adgang til produktet med det samme

Rediger produktet på computeren

Download som PDF / JPG / PNG

  • Blå | Menukort A5
  • Hugo | Menukort A5
  • Hvid | Menukort A5
  • Lelou | Menukort A5
  • Noor | Menukort A5
  • Nova | Menukort A5
  • Pink | Menukort A5

MENUKORT TIL BARNEDÅB – Få en flot borddækning

Et menukort til en barnedåb eller navngivningsfest kan være med til at skabe en hyggelig og festlig stemning, hvor gæsterne kan se frem til at nyde en lækker og veltilberedt menu. Menuen bør indeholde både børnevenlige retter og mere voksne smagsoplevelser, så alle gæster kan finde noget, de kan lide.

Brunch, frokost eller buffet?

Til en barnedåb eller navngivningsfest kan man vælge at servere en brunch, frokost eller buffet, som giver gæsterne mulighed for at vælge og sammensætte deres egen tallerken. Menuen kan indeholde forskellige slags brød, pålæg, frugt, grøntsager, salater, kager og drikkevarer, så der er noget for enhver smag.

Det er også vigtigt at tage hensyn til eventuelle allergier og kostbehov, og derfor bør der på menukortet være tydelig information om indholdet af retterne og eventuelle allergener. Det er også en god idé at inkludere en separat børnemenu, som er tilpasset børnenes smagsløg og appetit.

Generelt set er en menu til en barnedåb eller navngivningsfest en vigtig del af festlighederne, da den kan være med til at skabe en hyggelig og inkluderende atmosfære.

FORDELE ved menukort?

Fordele ved at have et menukort er, at det udover at virke flot og professionelt så giver det dig en mulighed for at præsentere maden på en god måde. Rent faktisk giver kortet en positiv forventning til det kommende måltid, og du har en enestående mulighed for at få din menu til at fremstå lækker

Vi har mange forskellige temaer så du kan bevare den røde tråd igennem hele festen og forskønne borddækningen. Tag et kig på vores mange forskellige temaer og formater.

Størrelser på menukort

Vi har i øjeblikket 2 forskellige størrelser på menukortet.
A5 / 148 x 210 mm
Aflang / 90 x 190 mm

Redigerbar skabelon

En redigerbar skabelon er en fantastisk løsning for dig, der ønsker en professionel og personlig præsentation, men som ikke har tid eller ekspertise til at designe alt fra bunden. Med en redigerbar skabelon kan du nemt tilpasse og ændre i teksten, farverne, billeder og layout, så det passer til dine behov og ønsker.

Spar tid og penge

Derudover kan du tilpasse skabelonen, så den passer til din personlige smag og stil, og dermed skabe en unik og personlig præsentation. Med en redigerbar skabelon sparer du både tid og penge, da du ikke behøver at bruge timer på at skabe dit eget design fra bunden.

Alt i alt er vores redigerbare skabeloner en praktisk og omkostningseffektiv måde at skabe en professionel og personlig præsentation på, uden at du behøver at have ekspertise indenfor design og layout. Det klarer vi for dig.

Print og papir

Menukortet kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres barnedåb bliver super godt og mindeværdigt.