Bordnummer til brylluppet så gæsterne nemt kan finde deres plads

Skønne bordnumre til festbordet. Med et synligt bordnummer og bordplan kan gæsterne nemt finde deres plads ved festen. Du redigere selv dit bordnummer så de bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Pynt bordet med et flot bordnummer

Bordnummer til bryllup. Er du på jagt efter de perfekte bordnumre til din fest, så er disse numre til bordene det perfekte match. Med et synligt bordnummer og bordplan kan dine gæster nemt finde ned til deres bord. Brug bordnumrene som pynt.

Vi har mange forskellige temaer og designs, så du finder helt sikkert noget der falder i jeres smag eller matcher jeres fest. Vi har både hvor der står et nummer eller hvor navnene der skal sidde ved bordet er repræsenteret. Bare gå på opdagelse.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i bordnummeret hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Størrelser på bordnummer

Vi har i øjeblikket 2 forskellige størrelser på vores bordnummer.
A5 / 148 x 210 mm
A6 / 105 x 148 mm

Når du bestiller følger begge størrelser automatisk med, så du skal bare vælge hvad der passer bedst til jeres bord.

Print og papir

Bordnummeret kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres bryllup bliver super godt og mindeværdigt.