Find den helt rigtige invitation til konfirmationen

Har du et barn der snart skal konfirmeres, så se vores store udvalg i vores invitationer til festen. Du redigere selv informationerne så de bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, uploade billeder og meget mere. Prøv vores demo inden køb.

INVITATION TIL KONFIRMATION

Invitation til konfirmation. Find den helt rigtige indbydelse til konfirmationen. Skulle du have andre ønsker, så bare skriv til os, så finder vi ud af det.

VIRTUELLE UDTRYK

Invitationens visuelle udtryk. Den invitation I sender ud, bør gerne afspejle jeres fests stil og tema. Den fungere lidt som en smagsprøve for jeres gæster, og ud fra den, danner de sig et billede af, hvad de kan forvente sig af jeres fest, så imponer dine gæster med invitationen.

Også her gælder det om at være tidligt ude med indbydelserne, hvis man vil sikre sig, at gæsterne kommer. Send gerne invitationen ud i god tid. Hvis du allerede har sendt et Save the date kort, så ved du heldigvis at folk har reserveret datoen i forvejen, så er det bare de formelle informationer med tid, sted, ønsker, påklædning mm. som folk skal vide.

DIY INDBYDELSER

Du kan sagtens lave en DIY med vores invitationer. Du kan evt. tilkøbe en fotostrimmel eller ønskeseddel og tilføje den til invitationen. Prøv evt. at lav et hul i venstre hjørne og bind en snor igennem sammen med ønskesedlen og fotostrimlen og vupti er den allerede mere spændende eller du kan også bare bruge den som den er, mulighederne er mange.

Vi anbefaler, at du udskriver dine invitationer på omkring 200 grams mat papir for at få det bedste resultat eller sender den digitalt.

Skulle du ikke have mod på at printe dem selv, kan du altid sende det til tryk på et trykkeri.