Quiz til babyshower - Redigerbare skabeloner

Quiz til babyshower? Skal du holde babyshower for en veninde, kollega, søster eller andet, så se vores sjove quiz som er redigerbar. Du kan nemt selv ændre i teksten, tilføje eller slette tekst, tilføje et billede, rotere ikoner, ændre farve mm. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang til produktet med det samme

Rediger produktet på computeren

Download som PDF / JPG / PNG

QUIZ TIL BABYSHOWER – SJOV UNDERHOLDNING TIL FESTEN

Quiz til babyshower? Yes vi elsker quizzer. Skal du holde babyshower og mangler en sjov underholdning, så se mere her. Vi har sjove fremtidsquizzer som med garanti bringer smilet frem både hos gæsterne og forældrene.

Her får du en side med spørgsmål om babyen der ligger inde i maven, fødslen og som helt nyfødt. Gæsterne skal bla. gætte hvordan de tror fødslen bliver, hvor lang er baby, hvad vejer baby, hvad måler baby, hvem ligner baby, hvad dag bliver baby født, i hvilket tidsrum bliver baby født, kan baby lide at bade og meget mere.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i spørgsmålene hvis der er andre sjove ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.
Tilføj evt. et billede af den gravide mor så man kan se hvor flot hun bar graviditeten.

Print og papir

Quizzerne kan sagtens printes på almindeligt kopipapir og i alle de eksemplarer du ønsker. Hvis ikke du har mulighed for at printe til kant på papiret, så har du mulighed for at lave baggrunden mindre så du får en lille kant.

Du kan nemt printe dem ud på din egen printer derhjemme men hvis du ikke har en printer kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber dine gæster synes godt om ideen.