Lad os hjælpe dig med at skabe en mindeværdig barnedåb med vores unikke invitationer

En invitation til en barnedåb eller navngivningsfest er en vigtig del af planlægningen af begivenheden. En god invitation skal indeholde vigtige oplysninger såsom tid, sted og dato for festen og eventuelle ønsker til gaver. Udover de nødvendige oplysninger, bør invitationen også være personlig og inkluderer en taknemmelig besked til gæsterne for deres tilstedeværelse og fejring af den lille ny. Invitationen bør skabe spænding og forventning om den kommende fest og give gæsterne en forsmag på, hvad de kan forvente sig.

Invitation til barnedåb – Fejr vores lille mirakel

Når man skal lave en invitation til en barnedåb eller navngivningsfest, er der flere ting, man skal huske på. Først og fremmest skal man selvfølgelig sørge for at inkludere vigtige oplysninger såsom tid, sted og dato for festen, samt en Su. Man bør også inkludere en personlig note eller besked, som viser din taknemmelighed for gæsternes tilstedeværelse og fejring af den lille ny.

Detaljer om temaet til festen

Det er også en god ide at inkludere detaljer om temaet for festen, hvis der er et sådant, og oplysninger om eventuelle ønsker til gaver. Hvis du planlægger at have børn med til festen, bør du også overveje at inkludere oplysninger om aktiviteter eller underholdning, der vil være passende og sjove for dem.

En god invitation til en barnedåb eller navngivningsfest bør være både informativ og personlig. Det er en anledning til at dele din glæde med venner og familie, så sørg for at tage dig tid til at lave en invitation, som vil give dine gæster en forsmag på den kommende fest og skabe spænding og forventning.

Visuelle udtryk

Den invitation I sender ud, bør gerne afspejle jeres fests stil og tema. Den fungere lidt som en smagsprøve for jeres gæster, og ud fra den, danner de sig et billede af, hvad de kan forvente sig af jeres fest, så imponer dine gæster med invitationen.

Også her gælder det om at være tidligt ude med indbydelserne, hvis man vil sikre sig, at gæsterne kommer. Send gerne invitationen ud i god tid. Hvis du allerede har sendt et Save the date kort, så ved du heldigvis at folk har reserveret datoen i forvejen, så er det bare de formelle informationer med tid, sted, ønsker, påklædning mm. som folk skal vide.

DIY indbydelser

Du kan sagtens lave en DIY med vores invitationer. Du kan evt. tilkøbe en fotostrimmel eller ønskeseddel og tilføje den til invitationen. Prøv evt. at lav et hul i venstre hjørne og bind en snor igennem sammen med ønskesedlen og fotostrimlen og vupti er den allerede mere spændende eller du kan også bare bruge den som den er, mulighederne er mange.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i invitationen hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.
Tilføj evt. et billede af den gravide mor så man kan se hvor flot hun bar graviditeten.

Sådan sender du via sms

Når du har lavet invitationen færdig i vores online redigeringsprogram, så gemmer du den som en JPG fil. Denne bliver gemt på din computer og så kan du øverføre den til din Iphone via AirDrop eller som almindelig overførsel. Send nu sms’en med billedet i til dine gæster. På den måde sparer du også portoen ved at sende det med posten.

Print og papir

De almindelige invitationer kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres barnedåb bliver super godt og mindeværdigt.