BRUG AF SKABELONER HOS LAVIDORA

TILBAGEKALDELSE AF SKABELONER

Vi forbeholder os retten til at tilbagekalde adgangen til enhver skabelon, hvis den bliver brugt i strid mod vores politikker.

DOWNLOADGRÆNSER

Hver download kommer med en downloadgrænse på 5. For varer, der muligvis har brug for flere downloads, såsom bordkort, bordnumre osv., kan vi nulstille downloadgrænserne for dig eller tilføje yderligere downloads. Kontakt os på info@lavidora.dk under sådanne omstændigheder, og vi kan nulstille downloads.

Tidslinjen varierer for hver skabelon fra 1 måned til 6 måneder alt afhængig hvad for en det er.

FARVER OG TRYK

Alle filer er i RGB. Vi anbefaler et testprint med din printer, før du forpligter dig til større ordrer på grund af variationer i udskriftsfarven. Vi er ikke ansvarlige for farveforskelle i forbindelse med tryk. Dette skyldes, at der er visse omstændigheder, som er uden for vores kontrol, herunder den anvendte type printer, farveprofil, blæk eller toner, der bruges, hvilket kan forårsage variationer i farveudskrivning. På grund af farvevariationer på computerskærme, kan der være en lille forskel i farven, du ser på skærmen, og farven på det endelige print. Vi er ikke i stand til at ændre dette. Vi giver mere end gerne en printeranbefaling, hvis det er nødvendigt!