Quiz til barnedåb eller navngivningsfest - Vælg imellem fremtidsquiz eller en til nuet

Mangler du underholdning til barnedåben så prøv en af vores sjove quizzer hvor gæsterne skal gætte barnets fremtid eller om nuet. Du kan nemt selv redigere i quizzen så den bliver lige som ønsket. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Quiz til barnedåb eller navngivningsfest

Quiz til barnedåb. Quiz, yes vi elsker quizzer. Skal du holde barnedåb eller navngivningsfest og mangler en sjov underholdning, så se mere her. Vi har sjove quizzer som med garanti bringer smilet frem både hos gæsterne og forældrene.

Quizzen kan evt. bruges i stedet for en sang til festen hvis man ikke er til det. Se vores store udvalg og mange forskellige designs.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i quizzen hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Print og papir

Quizzen kan sagtens printes på din egen printer og i alle de eksemplarer som du ønsker. Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres barnedåb bliver super god