Invitation til et skønt babyshower - både digitale og almindelige

Send nemt og hurtigt en invitation ud til et babyshower. Du redigere selv invitationen så den bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang til produktet med det samme

Rediger produktet på computeren

Download som PDF / JPG / PNG

Invitation til babyshower – Send digitalt som sms til gæsterne eller med post

Hos Lavidora har vi mange forskellige invitationer til babyshower. Der kommer løbende flere til, så hold godt øje med siden.

Digitale invitationer til babyshower

Vi har et stort udvalg i de smarte digitale invitationer som nemt kan sendes afsted til gæsterne på sms eller i messenger.
Folk er rigtig glade for denne mulighed da det er meget nemmere.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i invitationen hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.
Tilføj evt. et billede af den gravide mor så man kan se hvor flot hun bar graviditeten.

Sådan sender du via sms

Når du har lavet invitationen færdig i vores online redigeringsprogram, så gemmer du den som en JPG fil. Denne bliver gemt på din computer og så kan du øverføre den til din Iphone via AirDrop eller som almindelig overførsel. Send nu sms’en med billedet i til dine gæster. På den måde sparer du også portoen ved at sende det med posten.

Print og papir

De almindelige invitationer kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres babyshower bliver super godt og mindeværdigt.