Invitation til et skønt babyshower - både digitale og almindelige

Send nemt og hurtigt en invitation ud til et babyshower. Du redigere selv invitationen så den bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Invitation til en festlig fejring af den lille ny – Vær med til vores babyshower!

Når du skal lave en invitation til et babyshower, er der nogle vigtige ting, som du skal huske på. Først og fremmest skal du sikre dig, at invitationen indeholder alle de vigtige oplysninger, såsom tid, sted, dato. Det er også en god ide at inkludere en personlig hilsen og eventuelle temaer eller ønsker, som den vordende mor måtte have.

Når du vælger designet på invitationen, kan du overveje at bruge baby-relaterede farver og motiver, som f.eks. pastel farver, babytøj eller bamser. Du kan også vælge at tilføje et billede af den vordende mor eller en illustration af en baby.

Husk også at give dine gæster tilstrækkelig tid til at planlægge og respondere på din invitation. Normalt er to til fire uger før festen en god tid til at sende invitationer ud.

Generelt set er babyshower en festlig begivenhed, hvor venner og familie fejrer den vordende mor og hendes baby. Det er en god ide at inkludere sjove spil og aktiviteter i festen, såsom baby-relaterede quizzer og gættekonkurrencer. Gæsterne kan også bringe gaver til babyen, som normalt er ting, som babyen og den vordende mor kan bruge i den første tid efter fødslen.

Babyshower er en unik og mindeværdig begivenhed, som kan være sjovt at planlægge og deltage i. Ved at inkludere personlige detaljer i invitationen og planlægge sjove aktiviteter, kan du sikre dig, at din babyshower bliver en succes.

Digitale invitationer til babyshower

Vi har et stort udvalg i de smarte digitale invitationer som nemt kan sendes afsted til gæsterne på sms eller i messenger.
Folk er rigtig glade for denne mulighed da det er meget nemmere.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i invitationen hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.
Tilføj evt. et billede af den gravide mor så man kan se hvor flot hun bar graviditeten.

Sådan sender du via sms

Når du har lavet invitationen færdig i vores online redigeringsprogram, så gemmer du den som en JPG fil. Denne bliver gemt på din computer og så kan du øverføre den til din Iphone via AirDrop eller som almindelig overførsel. Send nu sms’en med billedet i til dine gæster. På den måde sparer du også portoen ved at sende det med posten.

Print og papir

De almindelige invitationer kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres babyshower bliver super godt og mindeværdigt.