Redigerbare skabeloner til Barnedåb eller navngivningsfest - Se vores invitationer, bordkort, menukort, quizzer mm.

Se vores mange forskellige redigerbare skabeloner til barnedåb eller navngivningsfest. Vi har et stort udvalg i grafiske produkter til festen som du nemt og hurtigt kan redigere, downloade og printe ud hjemme eller hos et trykkeri. 

Du kan ændre skrifttype, tilføje, slette, rotere, ændre baggrund, tilføje billeder mm. i vores online redigeringsprogram. 

Her er 8 tip til planlægningen af barnedåben

Langt de fleste vælger at afholde barnedåben, når deres barn er omkring tre måneder gammelt. Det er desuden et krav, at et barn bliver navngivet eller døbt, når det er seks måneder gammelt.

For mange forbindes en dåb med en navngivning og fejring af det nye familiemedlem. Den helt officielle betydning af en barnedåb i folkekirken er, at barnet døbes i den kristne tro. Det vil sige, at mor, far og faddere på barnets vegne takker ja til Guds kærlighed og velsignelse.

1. Gudmor, gudfar eller faddere – Hvem skal det være?

Når dit barn skal døbes skal du tage stilling til om det skal have en gudmor, gudfar eller faddere. Det er et krav at der skal være mindst 2 faddere. 

2.Find en dato – Hvordan passer det bedst

I skal selvfølgelig finde den dato der passer jer bedst og måske I allerede har forhørt jer i familien. Ellers kunne det med fordel være en ide at sende et Save the date kort ud i god tid så familie og venner kan reservere dagen.
Vores Save the date kort kan findes HER

3.Invitationer til barnedåb – Hvem skal inviteres

Hvordan gæstelisten skal se ud bestemmer I selv, men overvej om det kun skal være familien, måske venner eller kollegaer?
Vi har mange forskellige invitationer med forskellige temaer her hos Lavidora og de kan findes lige HER

4. Papirarbejde i forbindelse med dåb

Inden dit barn kan blive døbt, skal du fremvise følgende papirer:

  • Barnets fødsels- og navneattest
  • Forældrenes fødsels- og navneattester
  • Fulde navn samt adresse på mellem to og fem faddere.

5. Dåbstøj – Nyt eller genbrug?

Skal du ud og købe en ny dåbskjole eller har du måske en liggende i gemmerne som er gået i arv. Måske er der en i familien du kan låne en af?

6. Mad til barnedåb – Hvad skal der serveres?

Mulighederne er mange, det er meget populært med buffet, smørrebrød, pålægskagemand eller måske skal der bestilles catering. Det afhænger jo også af om I vil holde det derhjemme, i et forsamlingshus, hotel eller andet.

7. Snacks til barnedåb – Hvad synes I?

Lækkerier dem elsker vi og har du nogle sultne slikmunde, så kan snacks faktisk fungere som sødt og flot pynt til festen.
Mange laver en candybar med enten et specielt tema eller farvetema eller I kan måske lave små slikposer som lægges ved hvert tallerken.

8. Pynt til barnedåb

Dette punkt i planlægning afhænger i høj grad af, om I vælger at holde barnedåben på en restaurant, hjemme eller i et selskabslokale. Vælger I selv at stå for barnedåben, så kan I også helt selv kontrollere, hvor festligt lokalet skal være. 

Vi har her hos Lavidora et stort udvalg af menukort, bordkort, bordnummer, bordplaner mm. som man kan bruge til festen. Vi synes det er dejligt at der er en rød tråd igennem hele festen lige fra Save the date kortet til takkekortet når festen er overstået.