Gæstebogsplakater til barnedåb - Bevar minderne

Bevar minderne fra en skøn fest eller begivenhed med disse skønne gæstebogsplakater. Du redigere nemt navn og begivenhed i vores online redigeringsprogram samt skrifttypen hvis du ønsker en anden. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Bevar minderne fra barnedåben

Gæstebog til barnedåb. Disse skønne gæstebogsplakater er med til at bevare minderne fra barnedåben eller navngivningsfesten. Vi har flere forskellige modeller, nogle er hvor gæsterne sætter deres fingeraftryk med stempelpuder og evt. skriver deres navn ud for, eller også har vi nogle hvor gæsterne bare skal skrive deres navn, bla. på hjerte, blomster, stjerne mm. Disse er rigtig gode hvis man ikke er til stempelpuderne. Mulighederne er mange og du bestemmer.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i gæstebogen så navn, dato og begivenhed bliver som det skal være. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, ændre baggrunden, ændre farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Print og papir

Gæstebogsplakterne kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres barnedåb bliver super god og mindeværdig.