Invitationer, gavekort, klippekort, kuponhæfte og meget mere

Mangler du en sjov gaveidé, invitation til fødselsdag, et julekort eller måske et hjemmelavet gavekort, så er du kommet det rigtige sted.
Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt. God fornøjelse.

Få adgang med det samme efter køb

Rediger produktet på computer

Download som PDF / JPG / PNG

Kuponhæfter

Invitationer til fest

Glæd andre med et gavekort, klippekort eller måske et kuponhæfte

På Lavidora finder du en masse spændende produkter som bl.a. er lavet for at gøre det nemmere for dig for du selv kan bestemme hvornår du vil printe produkterne.

Står du og mangler en gave så kunne Lavidoras klippekort måske være noget. De kan bruges til dem der ønsker sig nogle oplevelser eller bare til noget forkælelse. Klippekortene findes i flere udgaver så der er til alle og flere farver. Du bestemmer selv hvad der skal være på de 10 klip så det bliver den perfekte gave til modtageren.

Vi har også nogle gratis produkter for at forkæle jer lidt. Produkterne er med til at gøre hverdagen nemmere med f.eks. en ugeplan til at skrive ugens gøremål på. Eller måske en kalender for man kan holde styr på alle aftaler osv var noget for dig.

Vi har også læringsplakater der kunne være den perfekte gave til et skolebarn der skal lære alfabetet, bogstaverne eller de 120 ord. 

Papir og printning af produkterne

Vi anbefaler, at du udskriver klippekortene på omkring 200 grams mat papir for at få de bedste resultat, mens læringsplakaterne sagtens kan printes på almindeligt kopipapir. 

Hvis du ikke har mod på selv at printe dem ud, kan du altid sende det til tryk på et trykkeri.

Hvis du ikke har mod på selv at printe det, findes der mange trykkeri man kan sende dem til så de kan trykke dem for dig. Se bla. mere på www.lasertryk.dk