Takkekort til bryllup | Send kortet med post eller digitalt

Se vores store udvalg i takkekort til brylluppet. Fåes med flere forskellige billedeopsætninger samt til print eller digitalt. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Takkekort til bryllup

Takkekort til bryllup. Når du/I har holdt bryllup skal man selvfølgelig huske at sende et takkekort. Det kan man gøre med disse takkekort som fås i mange smukke designs, så de passer til enhver smag.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i takkekortet hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Sådan sender du via sms

Når du har lavet takkekortet færdig i vores online redigeringsprogram, så gemmer du den som en JPG fil. Denne bliver gemt på din computer og så kan du øverføre den til din Iphone via AirDrop eller som almindelig overførsel. Send nu sms’en med billedet i til dine gæster. På den måde sparer du også portoen ved at sende det med posten.

Print og papir

De almindelige takkekort kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres bryllupbliver super god og glæder konfirmanden