Julekort i den søde juletid - Digitale og almindelige julekort

Se vores store udvalg i skønne julekort til højtiden. Fåes med flere forskellige billedeopsætninger samt til print eller digitalt. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.
  • Amalie | Julekort
  • Buster | Julekort
  • Mingus | Julekort

Julekort til en søde juletid – Send et kort til en du holder af

Send et smukt julekort til en du holder af. Hos Lavidora finder du julekort som kan sendes digitalt eller som almindelig. Se vores store udvalg i julekort her på siden.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i julekortet hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Sådan sender du via sms

Når du har lavet julekortet færdig i vores online redigeringsprogram, så gemmer du den som en JPG fil. Denne bliver gemt på din computer og så kan du øverføre den til din Iphone via AirDrop eller som almindelig overførsel. Send nu sms’en med billedet i til dine kære. På den måde sparer du også portoen ved at sende det med posten.

Print og papir

De almindelige julekort kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og glædelig jul fra os til jer.