Pift nemt bryllupsinvitationen op med en fotoserie af det kommende brudepar

Skal din bryllupsindbydelse være delux, så pift den op med vores skønne fotostriber som nemt kan vedhæftes invitationen. Du laver et hul oppe i venstre hjørne og binder den sammen med invitationen. Tilføj evt. også en ønskeseddel. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang til produktet med det samme

Rediger produktet på computeren

Download som PDF / JPG / PNG

Pift invitationen op med en fotostrimmel

Fotostribe til bryllup. Skal du sende indbydelser ud til det kommende bryllup? Måske kunne vores flotte fotostriber måske være en ide at tilføje for at pifte invitationen lidt op og gøre den mere eksklusiv. Vi har forskellige slags om man ønsker tekst på eller kun billeder, valget er dit.

Hvordan gør man?

Du kan nemt lave et hul oppe i hjørnet og så binde den på sammen med invitationen og evt. en ønskeseddel som også kan tilkøbes her på siden. Mulighederne er mange og du bestemmer helt selv hvordan du ønsker den skal tilføjes.

Redigerbar skabelon

Du kan selv nemt ændre i fotostriben så du får den som du ønsker. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, tekst størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm. Skulle du støde på problemer når du har uploadet dine billeder og sat ind i fotostriben, så tøv ikke med at skrive til os på info@lavidora.dk

Print og papir

Fotostriberne kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det eller fotopapir. Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri.

Hvis du ønsker at sende den til trykkeri, så husk at tilføje skæremærker (trim marks) så det er nemmere for trykkeren at skære dem ud.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres indbydelser med fotostimlerne bliver taget godt imod af gæsterne.