Fotostribe til barnedåb - Pift nemt dåbsinvitationen op med en lækker fotostribe af guldklumpen

En fotostrimmel er en fantastisk måde at tilføje et personligt og unikt præg til en invitation til en barnedåb eller navngivningsfest. Det er en stribe af flere billeder, der viser forskellige øjeblikke og aspekter af barnets liv, og som symboliserer begyndelsen på en ny fase i livet. En fotostrimmel på invitationen er en smuk måde at vise, hvor meget barnet allerede er vokset og udviklet sig, og det vil helt sikkert give modtagerne af invitationen et smil på læben og en følelse af glæde og håb for fremtiden.

Fotostribe til barnedåb – få nemt en super flot invitation billligt

En fotostrimmel er en sjov og kreativ måde at inkludere billeder i en invitation til en barnedåb eller navngivningsfest. Det er en stribe af flere billeder, som er arrangeret ved siden af hinanden på en lige linje, og som viser forskellige øjeblikke og aspekter af barnets liv.

Fotostrimlen kan indeholde alt fra billeder af den lille nyfødte til billeder af forældrene og familien sammen. Det kan også inkludere billeder fra graviditeten eller billeder fra selve fødslen. Det er en smuk måde at vise frem, hvor meget barnet allerede er vokset og udviklet sig.

Generelt set er en invitation til en barnedåb eller navngivningsfest en chance for forældre og venner at samles og fejre det nye liv, der er kommet til verden. Det er en dag fyldt med glæde, kærlighed og håb for fremtiden. Det er en særlig begivenhed, som symboliserer begyndelsen på en ny rejse og en ny fase i livet.

Invitationen bør afspejle denne glæde og håb, og fotostrimlen er en fantastisk måde at gøre det på. Det giver en personlig og unik touch til invitationen og viser samtidig, hvor meget barnet allerede betyder for familien og vennerne.

Hvordan gør man?

Du kan nemt lave et hul oppe i hjørnet og så binde den på sammen med invitationen og evt. en ønskeseddel som også kan tilkøbes her på siden. Mulighederne er mange og du bestemmer helt selv hvordan du ønsker den skal tilføjes.

Redigerbar skabelon

Du kan selv nemt ændre i fotostriben så du får den som du ønsker. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, tekst størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm. Skulle du støde på problemer når du har uploadet dine billeder og sat ind i fotostriben, så tøv ikke med at skrive til os på info@lavidora.dk

Print og papir

Fotostriberne kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det eller fotopapir. Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri.

Hvis du ønsker at sende den til trykkeri, så husk at tilføje skæremærker (trim marks) så det er nemmere for trykkeren at skære dem ud.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres indbydelser med fotostimlerne bliver taget godt imod af gæsterne.