Babyshower lege - Pakke med 13 lege samlet

Mangler du sjov underholdning til jeres babyshower, så se her. Du redigere selv i produkterne så de bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Babyshower lege – pakke med 13 lege samlet

Babyshower lege er altid et hit. Babyshower er ikke særlig udbredt i Danmark endnu, men det bliver mere og mere populært at afholde det.
Vi har en masse spændende underholdning til babyshoweret. Du bestemmer selv hvor mange af legene du ønsker at bruge, så print kun dem du har brug for.

Hvad koster tingene?

Vi har f.eks. hvad koster tingene hvor gæsterne skal gætte hvad baby tingene har kostet.

Babynavne

Her skal deltagerne gætte hvilket navn du mon har valgt til den kommende guldklump. Dette et også en god ide hvis du endnu ikke har lagt dig fast på et navn, og her kommer der en masse mulige forslag som man måske ikke selv har tænkt på

Fremtiden

En anden spændende leg kunne være den der kaldes fremtiden hvor I gætter hvordan babys fremtid kommer til at se ud.

Gæt hvad der er i gaverne

En leg til inden I åbner gaverne kunne være “gæt hvad der er i gaverne” hvor I krydser dem af I tænker der i pakkerne, det kan være der er en præmie til den der har gættet flest rigtige, hvem ved?

Hvor stor er mors mave?

I denne leg skal man kunne gætte hvor stor mors mave er, og se hvem der rammer tættest på. Her skal man have gang i et garnnøgle og en saks.

Gaveliste og gode råd

Der er også den simple klassiker gaveliste, så I kan skrive hvem og hvad I fik af de forskellige personer eller kom med et godt råd på gode råd sedlen til den / de kommende forældre.

Hvem kender dig bedst eller mor og far

Hvem kender dig bedst er en lille leg der handler om at se hvem der mon kender den kommende mor bedst. Vi har også “gæt hvem – mor eller far” som handler om at gætte f.eks. “hvem synes at graviditeten var bedst?”

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i spørgsmålene hvis der er andre sjove ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.
Tilføj evt. et billede af den gravide mor så man kan se hvor flot hun bar graviditeten.

Print og papir

Babyshower legene kan sagtens printes på almindeligt kopipapir og i alle de eksemplarer du ønsker. Hvis ikke du har mulighed for at printe til kant på papiret, så har du mulighed for at lave baggrunden mindre så du får en lille kant.

Du kan nemt printe dem ud på din egen printer derhjemme men hvis du ikke har en printer kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber dine gæster synes godt om ideen.