Sjove babyshower lege

Mangeler du sjov underholdning til jeres babyshower, så se her. Du redigere selv i produkterne så de bliver lige som ønsket. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv vores demo inden køb.

BABYSHOWER LEGE

Babyshower lege er altid et hit. Babyshower er ikke særlig udbredt i Danmark endnu, men det bliver mere og mere populært at afholde det.

Vi har en masse spændende underholdning til babyshoweret.

Vi har f.eks. hvad koster tingene hvor gæsterne skal gætte hvad baby tingene har kostet.

Vi har også baby navne hvor deltagerne skal gætte hvilket navn du mon har valgt.

Der er bl.a. find ordene hvor gæsterne skal finde de gemte ord.

En anden spændende leg kunne være den der kaldes fremtiden hvor I gætter hvordan babys fremtid kommer til at se ud. En leg til inden I åbner gaverne kunne være “gæt hvad der er i gaverne” hvor I krydser dem af I tænker der i pakkerne, det kan være der er en præmie til den der har gættet flest rigtige, hvem ved?

En anden lille leg kunne også være gæt hvor stor mors mave er, og se hvem der rammer tættest på. Her skal man have gang i et garnnøgle og en saks. Der er også den simple klassiker gaveliste, så I kan skrive hvem og hvad I fik af de forskellige personer eller kom med et godt råd på gode råd sedlen til den / de kommende forældre.

Hvem kender dig bedst er en lille leg der handler om at se hvem der mon kender den kommende mor bedst. Vi har også “gæt hvem – mor eller far” som handler om at gætte f.eks. “hvem synes at graviditeten var bedst?” og sidst, men ikke mindst vores populære quiz hvor gæsterne skal gætte lidt om baby efter sin ankomst.

Der er mange forskellige at vælge imellem og du finder helt sikkert en der passer til jeres fest.