Flot tidslinje til bryllup med dagens program

Lad gæsterne vide hvordan dagens program er med disse flotte tidslinjer til brylluppet. Du kan selv ændre i den i vores online redigeringsprogram på computeren, du kan slette, tilføje, rotere, ændre ikoner, baggrund mm. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang med det samme efter køb

Rediger produktet på computer

Download som PDF / JPG / PNG

Bryllup

Tidslinje

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Tidslinje til bryllup

Tidslinje til bryllup. Står I og skal holde bryllup kan det være en god ide med en tidslinje. Det er med til at vise hvordan din/jeres dag skal forløbe. Hos Lavidora findes de i mange smukke design så der er til enhver smag.

Skab overblik

Som gæst kan det engang imellem være rart at vide hvordan dagens program ser ud, men det kan også være så det gør det nemmere for dig/jer, da man har en tidsplan at følge så man sikrer sig at man når det hele.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i invitationen hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Print og papir

De almindelige invitationer kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres bryllup bliver super godt