Save the date kort til barnedåb, konfirmation og bryllup - Design selv i skabelonen

Send et Save the date kort i god tid så gæsterne kan nå at reservere dagen. Du redigere selv informationerne så de bliver lige som ønsket. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang med det samme efter køb

Rediger produktet på computer

Download som PDF / JPG / PNG

Babyshower

Save the date

Skal du holde babyshower så kunne det være en god ide at sende et kort ud i god tid.
Se alle vores forskellige produkter til babyshower. 

Barnedåb

Save the date

Skal du holde fest så kunne det være en god ide at sende et kort ud i god tid.
Se alle vores forskellige temaer til barnedåben.

Konfirmation

Save the date

Skal du holde fest så kunne det være en god ide at sende et kort ud i god tid.
Se alle vores forskellige temaer til konfirmationen. 

Bryllup

Save the date

Skal du holde fest så kunne det være en god ide at sende et kort ud i god tid.
Se alle vores forskellige temaer til brylluppet. 

Save the date kort til barnedåb, konfirmation og bryllup

Det vil være en rigtig god ide at sende et Save the date kort. Familie og venner kan i god tid nå at reservere dagen. Her hos Lavidora finder I en masse forskellige save the date kort, både almindelige som kan sendes med post men også digitale.

Hvornår bruger man kortet

Save the date kort bruges mest til bryllupper, men fester som barnedåb, konfirmation eller måske en rund fødselsdag kan gøre brug af de smarte kort. Det fungere som en “invitation” forud for den store fest. Det bliver mere og mere populært.

Hvornår skal man sende sine kort

Det skal man gøre i ret god tid, ofte siger man omkring 6 måneder før begivenheden så man er sikker på at datoen er reserveret til netop din fest. Hvis du holder fest i højsæsonen er det særligt vigtigt at være hurtig ude. De fleste mennesker har meget at se til i hverdagen med arbejde, børn, aktiviteter mm. så derfor, lige så snart I har datoen på plads så send kortet.

Vores kort findes i øjeblikket i dette format:

A5 som måler 21 x 14,8 cm
Digitale som måler 1080 x 1920 px

Vi anbefaler, at du udskriver dine kort på omkring 200 grams mat papir for at få det bedste resultat eller sender det digitalt hvis det er et digitalt kort.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i kortet hvis der skal stå noget andet i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, tekststørrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Print og papir

De almindelige invitationer kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber I får en rigtig skøn fest.