Find den helt rigtige invitation til babyshower, barnedåb, konfirmation eller bryllup - Design selv i skabelonen

Skal du snart holde fest og mangler en invitation, så ser her. Du redigere selv informationerne så de bliver lige som ønsket. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang med det samme efter køb

Rediger produktet på computer

Download som PDF / JPG / PNG

Babyshower

Invitation

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Barnedåb

Invitation

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Konfirmation

Invitation

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Bryllup

Invitation

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Invitationer til babyshower, barnedåb, konfirmation og bryllup

Find den helt rigtige invitation til festen, vi har både til barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdag. Skulle du have andre ønsker, så bare skriv til os, så finder vi ud af det.

Visuelle udtryk

Den invitation I sender ud, bør gerne afspejle jeres fests stil og tema. Den fungere lidt som en smagsprøve for jeres gæster, og ud fra den, danner de sig et billede af, hvad de kan forvente sig af jeres fest, så imponer dine gæster med invitationen.

Også her gælder det om at være tidligt ude med indbydelserne, hvis man vil sikre sig, at gæsterne kommer. Send gerne invitationen ud i god tid. Hvis du allerede har sendt et Save the date kort, så ved du heldigvis at folk har reserveret datoen i forvejen, så er det bare de formelle informationer med tid, sted, ønsker, påklædning mm. som folk skal vide.

DIY indbydelser

Du kan sagtens lave en DIY med vores invitationer. Du kan evt. tilkøbe en fotostrimmel eller ønskeseddel og tilføje den til invitationen. Prøv evt. at lav et hul i venstre hjørne og bind en snor igennem sammen med ønskesedlen og fotostrimlen og vupti er den allerede mere spændende eller du kan også bare bruge den som den er, mulighederne er mange.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i invitationen hvis der er andre ting som du ønsker der skal stå i stedet. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Sådan sender du via sms

Når du har lavet invitationen færdig i vores online redigeringsprogram, så gemmer du den som en JPG fil. Denne bliver gemt på din computer og så kan du øverføre den til din Iphone via AirDrop eller som almindelig overførsel. Send nu sms’en med billedet i til dine gæster. På den måde sparer du også portoen ved at sende det med posten.

Print og papir

De almindelige invitationer kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri. Se evt. mere på www.lasertryk.dk

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres fest bliver super godt og mindeværdigt.