Konfirmation

Fremtidsquiz

Med denne quiz skal gæsterne gætte hvordan fremtiden kommer til at se ud for konfirmanden. På denne model er der også plads til et billede.

Konfirmation

Quiz til nu'et

Denne quiz passer til dem der ønsker at gætte noget om konfirmanden der foregår nu og her. Kan sagtens bruges i stedet for en sang til festen. 

Konfirmation

Quiz med hobby

Har konfirmanden måske en hobby der skal med på quizzen, så er denne model et sikkert hit.Vi har både fodbold, håndbold, heste, gymnastik, golf, tennis, træning, karateog meget mere. 

Konfirmation

Tip en 13'er

Tip en 13’er er meget populært og her bestemmer du selv alle spørgsmål og svar og du sender til os i mailen og så sætter vi det op. Flere farver er tilgængelige.

Sjov underholdning til festen - Fremtidsquiz, quiz og Tip en 13'er

Quiz, yes vi elsker quizzer. Skal du holde konfirmation og mangler en sjov underholdning, så se mere her. Vi har sjove quizzer som med garanti bringer smilet frem både hos gæsterne og konfirmanden. Du kan evt. bruge disse quizzer i stedet for en sang hvis det ikke er noget for jeres familie.

PERSONLIG QUIZ

Nogle er mere personlige end andre. Vi har en quiz som er beregnet til nu’et hvor man skal gætte forskellige ting om konfirmanden i dagligdagen, men vi har også vores populære fremtidsquiz hvor man skal gætte hvordan livet ser ud for konfirmanden om 10 fra konfirmationen.

Vi har flere forskellige designs samt farver så du finder helt sikkert noget for jeres smag. Hvis korfirmanden har en hobby, så har vi lavet quizzen med håndbold, fodbold, badminton, yoga, golf, basket, fitness, karate, heste, tennis og meget mere, se vores udvalg.

TIP EN 13’ER

Vi har bla. vores Tip en 13’er hvor du selv bestemmer alle spørgsmålene. Du sender bare det hele til os når du bestiller dem, så sætter vi det flot op og det eneste du skal gøre er at printe dem ud.

Quizzerne kan sagtens printes på almindeligt kopipapir og i alle de eksemplarer du ønsker. Skulle du ikke have mod på at printe dem ud selv, kan du altid sende det til tryk på et trykkeri, se evt. mere på www.lasertryk.dk eller et andet lokalt trykkeri eller måske har biblioteket i byen mulighed for printning. De fleste kan nu sagtens selv printe dem.