FESTPAKKER BARNEDÅB

FESTPAKKER KONFIRMATION

FESTPAKKER BRYLLUP

FESTPAKKER TIL ENHVER FEST

Står I og skal holde, barnedåb, konfirmation eller skal I måske giftes så kan disse festpakker være lige noget for jer, de findes i mange smukke design så der er til enhver smag.

Festpakkerne indholdet bl.a. Save the date kort så de nærmeste kan sætte et kryds i kalderen til den store dag, samt invitationer, bordkort og bordnumre, menukort så gæsterne ved hvad I skal have at spise.

Så indeholder de også nogle forskellige skilte f.eks. velkommenskilt, drinksskilt, gavebordsskilt, gæstebogsskilt, et sociale medier skilt, samt et vis hensyn skilt i mange flotte designs og quizzer som er tip en 13’er og en quiz hvor gæsterne skal gætte forskellige ting og se hvem der kender dig / jer bedst samt meget mere.

OBS. det der følger med afhænger dog af den festpakke du vælger. Du kan se nedenunder hvad de forskellige pakker helt præcist indeholder.

BRONZEPAKKE

Indeholder:
Bordplan
Bordnummer
Bordkort
Menukort

SØLVPAKKE

Indeholder:
Save the date kort
Invitation
Bordplan
Bordnummer
Bordkort
Menukort

GULDPAKKE

Indeholder:
Save the date kort
Invitation
Bordplan
Bordnummer
Bordkort
Menukort
Takkekort
Velkommen skilt
Sociale medier skilt
Gæstebordskilt
Drinks skilt
Gavebord skilt
Vis hensyn skilt

Det eneste du skal gøre er at skrive noget info ved bestillingen for at vi kan gøre den passer helt perfekt til din / jeres fest og så gør vi den klar til dig, så det eneste du skal er at printe det ud hjemme hos dig.

PAPIR & PRINT AF PRODUKTERNE

Vi anbefaler, at du udskriver produkterne på omkring 200 grams mat papir for at få det bedste resultat eller hvis i f.eks. vil gå en mere bæredygtig vej så kan i sende f.eks. save the date kort digitalt for at spare på papir eller gøre det nemmere for dig / jer med alt det stress og jag der er når man skal have stablet en fest på benene.

Hvis du ikke har mod på selv at printe det, findes der mange trykkeri man kan sende dem til så de kan trykke dem for dig. Se bla. mere på www.lasertryk.dk