Bordplan til den næste fest - Vis dine gæster på plads med disse skønne bordplaner

Lad gæsterne nemt finde deres bord til festen med disse bordplaner. Du redigere selv din bordplan så de bliver lige som ønsket. Du kan slette/tilføje flere borde og gæster, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang med det samme efter køb

Rediger produktet på computer

Download som PDF / JPG / PNG

Barnedåb

Bordplan

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Konfirmation

Bordplan

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Bryllup

Bordplan

Vi har flere forskellige temaer og størrelser så det passer netop til din fest. 

Bordplan til enhver fest – Lad gæsterne se hvilket bord de skal sidde ved

Bordplan til fest. Står du og mangler en bordplan til din fest, så gæsterne kan finde deres plads, så vil disse fine bordplaner fra Lavidora måske være lige noget for dig. De passer nemlig perfekt til din fest og dine behov og du retter selvfølgelig selv i layoutet til de er unikke. Bevar den røde tråd igennem hele festen så vælg samme design. Det kunne nemt være vores bordnumre eller bordkort så bordet ser smuk og ensartet ud.

Ved enhver fest og anledning, skal der som regel bruges en bordplan for at gæsterne nemt kan finde deres plads til festen.    

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i bordplanen og skal der være flere borde på sedlen så tilføjer du det bare. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Størrelser på bordplanen

Vi har i øjeblikket denne størrelse på bordplanen, men flere kommer snart til.
A3 / 297 x 420 mm

Print og papir

Bordplanen kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir med mindre den skal i en ramme. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres fest bliver super god og mindeværdigt.