Bordkort til festen - Skal de være med eller uden påtrykte navne?

Smukke bordkort med gæsternes navne til festbordet. Du redigere selv bordkortet så de bliver lige som ønsket. Du vælger selv om der skal skrives navne på computeren eller om du ønsker at skrive i hånden. Du kan slette, tilføje, ændre skrifttypen og meget mere. Prøv at leg med den redigerbare skabelon i vores demolink inden køb som du finder under hvert produkt.

Få adgang med det samme efter køb

Rediger produktet på computer

Download som PDF / JPG / PNG

Barnedåb

Bordkort

Husk at have et smuk kort klar til festen.
Vi har flere forskellige temaer så det passer netop til din fest.

Konfirmation

Bordkort

Husk at have et smuk kort klar til festen.
Vi har flere forskellige temaer så det passer netop til din fest.

Bryllup

Bordkort

Husk at have et smuk kort klar til festen.
Vi har flere forskellige temaer så det passer netop til din fest.

Skab et flot bord til festen med skønne bordkort

Bordkort til bordet er et must til enhver stor fest – det giver rigtig meget til borddækningen og det er nemt at være kreativ med dine bordkort og bevare den røde tråd igennem hele festen. Vi anbefaler, at du har det valgte tema eller farver i overvejelserne for at opnå et gennemført resultat.

Bordkortene kan bestilles med eller uden navne, og ønsker du at vi skal skrive dine gæsters navn på, så skriver du dem blot ved bestillingen i en lang række, ellers sender en fil med navnene på, meget gerne et word dokument, da det er nemmere at se navnene. Tag et kig i vores mange kort og du vil helt sikkert finde noget for enhver smag.

Redigerbar skabelon

Du kan selv ændre i bordkortene og vælger selv om du skal være have navne på eller om du hellere selv vil skrive dem i hånden. Du har mulighed for at ændre i teksten, skrifttypen, størrelse, ændre baggrunden, farve, flytte ikoner, tilføje billeder mm.

Print og papir

Bordkortene kan sagtens printes på din egen printer. Vi anbefaler dog at papiret er lidt tykkere end almindelige kopipapir. Gerne omkring 200g hvis du har mulighed for det.
Hvis du ikke selv har en printer, kunne det lokale bibliotek måske være en mulighed, en arbejdsplads eller du kan sende dem til et lokalt trykkeri

Hvis du ønsker at sende dem til trykkeri, så husk at tilføje skæremærker (trim marks) så det er nemmere for trykkeren at skære dem ud.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber jeres fest bliver super god og mindeværdigt.