Skønne

Klippekort

Fødselsdag, juhuu. Glæd fødselaren med disse skønne klippekort.
Du bestemmer selv hvad der skal stå på dem.

For børn

invitationer

Se vores flotte invitationer til børn, flere forskellige temaer.

fødselsdag

FØDSELSDAG

Fødselsdag, jubiiiii. Hvem elsker ikke at holde fødselsdag eller komme til en fødselsdag. Her på siden finder du flere forskellige produkter til fødselsdagen. Vi har bla. invitationer til børnefødselsdag, hvor du nemt og hurtigt kan sende et kort med børnene i skole eller endnu nemmere, at sende det digitalt. 

KLIPPEKORT

Vi har også vores populære klippekort i flere forskellige farver som altid giver et smil på læben hos modtageren. Du vælger selv hvad der skal stå på kortet og på den måde bliver det lige som modtageren ønsker sig. På den måde kan du også nemmere justere om det er klip der skal koste noget, feks. en ny trøje, et par sko, ud og spise, klipning, en ny bog eller om det skal være mere hjælpsomme klip. Det kunne være gå en tur med hunden, babypasning, mad til fryseren, vi slår græsset, vi bager vafler mm. Mulighederne er mange og du vælger selv. 

Webshoppen er hele tiden under udvikling så der kommer løbende flere produkter på siden, så hold bare øje. Skulle du have et bestemt ønske til et nyt produkt, så smid en mail til info@lavidora.dk så ser vi på det. 

PAPIR OG PRINT AF PRODUKTERNE

Vi anbefaler, at du udskriver produkterne på omkring 200 grams mat papir for at få det bedste resultat eller hvis i f.eks. vil gå en mere bæredygtig vej så kan I sende det digitalt for at spare på papir eller gøre det nemmere for dig / jer med alt det stress og jag der er når man skal have stablet en fest på benene.

Hvis du ikke har mod på selv at printe det, findes der mange trykkeri man kan sende dem til så de kan trykke dem for dig. Se bla. mere på www.lasertryk.dk